Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
09 Ноември 2018г. в 14:54 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Девето поколение на GEN К-SERIES CPU на Intel е революция за ALIENWARE AURORA
AКРОСС/ Номер 9 ... Номер 9 ... Номер 9 ...
Точно преди 50 години четирима младежи от Ливърпул надскачат границите на възможното със силен творчески проект, който улавя усещането за революция, използвайки звука.
Днес с гордост поздравяваме нашия партньор Intel за революционното постижение, изразяващо се в представянето на на новите К- Series от 9-то поколение. Новият продукт ще разтърси света на геймърите, а Intel 9th Gen K-Series (i5, i7 and i9) са повече от очаквани в света на Alienware Aurora. Той е създаден така, че да осигурява на геймърите много повече от VR и 4К изживяване, благодарение на последно поколение графични карти, които освен своето разнообразие, предоставят и опция за ъпгрейд.
С развитието на 4К технологията, VR игрите и нуждите на геймърите непрекъснато растат, а чиповете на Intel успяват да отговорят на тези очаквания с неподозирана бързина. Първият процесор за десктоп от деветото поколение Gen Intel Core i9 е с до 8 ядра и 16 влакна, напълно сравним с всички Intel продукти от сериите 300 и Intel Z390 чипове. Деветото поколение на Gen K-Series няма аналог в света на гейминга с различните си предимства, между които интегрираните USB 3.1 Gen 2, както и интегриран Intel Wireless-AC в Thunderbolt 3, осигуряващи невероятно потребителско усещане за геймърите, които желаят да надскочат лимита на допустимата скорост на своите устройства
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?