Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
12 Януари в 08:43 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
'Фейсбук'въвежда големи промени
/КРОСС/ "Фейсбук"обяви, че въвежда големи промени. Първата и голяма промяна е, че в основната рубрика "Новини" (News Feed) ще се отдава предимство на снимки и публикации на семейството и приятелите за сметка на съдържанието, публикувано от търговски марки, медии, известни личности и други страници.
Вероятно резултатът ще доведе по-малко прекарано време от потребителите във водещата социална мрежа.Промяната ще доведе до по-голяма тежест на социалните контакти и отношения, според продуктовия мениджър на News Feed Джон Хегман.
"Това е голяма промяна", каза той пред „Франс прес", цитиран от news.bg.
„Хората реално ще прекарват по-малко време във "Фейсбук", но ще се чувстваме добре, защото ще направим прекараното време по-ценно", изтъкна Хегман.
„Например, семеен видеоклип ще се смята за по-важен, за да му се обърне внимание, отколкото на информация за звезда или любим ресторант.
Смятаме, че комуникацията между хората е по-важна от пасивно консумирано съдържание", подчерта Хегман и добави, че това ще бъде една от най-важните промени, които са правили.
Съоснователят и шеф на "Фейсбук"Марк Зукърбърг заяви, че свързването на хората и засилването на комуникациите в реалния свят са приоритети за компанията.
Google, Twitter и Facebook са под натиск, тъй като позволяват разпространението на фалшиви новини. "Фейсбук"вече въведе серия от промени за разрешаване на проблема.
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?