Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
04 Октомври в 20:27 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Открива се международното изложение „Световно образование“
AКРОСС/ На 5 и 6 октомври, 2019 г. (събота и неделя) от в зала 3 на НДК от 10 ч. до 17 ч. ще се проведе най-голямото международно консултантско изложение в България - „Световно образование"с участие на повече от 70 образователни институции от цял свят.
Изложението дава началото на кандидатстудентската кампания за западни университети за следващата академична година, където сроковете за кандидатстване са по-ранни. Специализирани центрове ще предоставят информация и подготвят кандидатурите на ученици за най-популярни дестинации като Великобритания, Холандия ,Дания, Германия, Австрия, Франция, Испания и Италия. Други акценти в програмата:
Образование по време на Брекзит - пътят към обединеното кралство;Финансиране на образованието в чужбина - планиране и подготовка;Как да открия своята мечтаната професия? - кариерен център представя специализирани продукти като Кариерен навигатор, тестът MyUniChoices и „Оксбридж"курс за амбициозните ученици Академичен или практически университет в Холандия - как да избера?Образование в САЩ и Канада - фондация Fulbright със стипендия за ученици от 11 клас до 5000 долара и пълни стипендии за магистърски и докторантски програми;Експресен курс по мотивационно писмо - основата на успешното кандидатстванеРанно записване за летни езикови курсове и първите оферти за зимни езикови лагери в Испания, Швейцария, Германия и Великобритания
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?