Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
11 Януари 2018г. в 17:48 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
LG превключва на режим 'DeepThinQ'
AКРОСС/ Патентованата платформа за машинно самообучение ще бъде основата за продуктовите разработки на компанията
LG Electronics разработва собствената си технология за изкуствен интелект, базирана на машинно самообучение и лансира своя AI инструмент за разработчици към всички свои бизнес дивизии. Така компанията ще може да пуска на пазара нови продукти с по-бързи темпове, оборудвана с най-новите технологии.
DeepThinQ 1.0 бе разработена миналата година с основаването на лабораторията за изкуствен интелект на LG в Корея, която има за цел да ускори разработките в областта на изкуствения интелект (AI). Платформата позволява лесна интеграция на AI с по-широк кръг от продукти, давайки възможност на продуктовите разработчици на LG да приложат технологията за машинно самообучение. В комбинация с отворената стратегия на наскоро обявената AI марка ThinQ, продуктите на LG, разработени с технологията DeepThinQ, ще доставят цялостно потребителско преживяване, свързвайки множество технологии и решения в рамките на иновативната AI платформа.
DeepThinQ 1.0 включва AI функции като разпознаване на глас, видео и сензорни данни, както и пространствено измерване и разпознаване на човешки фигури. Платформата работи със събрани през годините данни за потребителското поведение на клиентите на LG. В основата си DeepThinQ 1.0 е изградена с философия на отвореност и диверсификация и поддържа множество операционни системи като Android, Linux и webOS
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?