Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
15 Октомври в 08:27 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Проблеми в работата на Instagram
/КРОСС/ Потребителите на социалната мрежа Instagram от редица държави съобщават за неправилното функциониране на услугата, съобщи уебсайта на Downdetector, който проследява сривове и прекъсвания на популярните интернет ресурси.
Отбелязва се, че неизправността в социалната мрежа е възникнала в понеделник около 23.21 часа българско време. За проблеми съобщават потребители от САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Норвегия, Дания и други страни.
Според Downdetector, по-голямата част от потребителите (61%) се оплакват от проблеми с емисиите на новини, 24% изпитват проблеми с публикуването, а други 14% се оплакват от проблеми със зареждането на уебсайта.
Instagram е безплатно приложение за споделяне на снимки и видеоклипове с елементи на социална мрежа, което позволява на потребителите да качват снимки и видеоклипове, да прилагат филтри към тях и да ги разпространяват. Принадлежи към Facebook.
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
Днес в 10:54 - НХА и Huawei напомнят за крайния срок на конкурса за авторски Wallpaper дизайни за смартфони Днес в 10:27 - Ученици представят оригинални разработки на сесията на УчИ-БАН Днес в 08:54 - Туитър с нова функция -скриване на отговори на публикации 21 Ноември в 15:27 - Руската Дума забрани продажбата на смартфони и компютри без руски приложения 21 Ноември в 12:00 - Румен Радев: Важно е да се изградят модерни научни центрове в Югоизточна Европа 21 Ноември в 11:27 - Нови правила на "Гугъл"за политическата реклама 20 Ноември в 12:27 - 7 съвета за творчески автопортрет със смартфон от модния фотограф Virginia Y 20 Ноември в 10:54 - Астрономи откриха огромни водни запаси в атмосферата на юпитеровата луна Европа 20 Ноември в 09:27 - 7 съвета за творчески автопортрет със смартфон от модния фотограф Virginia Y 19 Ноември в 16:54 - 20 годни България в ЦЕРН